KIRIKHAN OSB’DE ALTYAPI STARTI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Numan Bölükbaş ile birlikte Hatay Valisi Rahmi Doğan’ı Valilik makamında ziyaret etti.

17 Aralık 2019 Salı günü saat 16.00’da Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Kırıkhan OSB konusu görüşüldü.

Yapılan görüşmeler neticesinde Kırıkhan OSB’ nin en kısa süre içerisinde parselasyon, alt yapı projesi ve altyapı çalışmalarının başlatılması konusunda start verildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan YAVUZ; “ Bugün Valimiz Sayın Rahmi Doğan bey, Şahsım ve Sanayi ve Ticaret odası Başkanımız Sayın Numan Bölükbaş ile birlikte yaptığımız görüşmelere neticesinde, Kırıkhan için büyük önem arzeden Kırıkhan OSB ile ilgili parselasyon, alt yapı projesi ve altyapı çalışmalarının başlatılması konusunda start vermiş bulunmaktayız.

Allah’ın (c.c.) izniyle Ceylanlı mahallemizde 860 dönüm arazi üzerinde kurulacak olan Kırıkhan OSB projesinin hayata geçmesiyle birlikte 51 Fabrika, Okul ve Cami yapılacak. Bu projeyi mümkün olan en kısa süre içerisinde hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

Kurulacak olan Fabrikalarımız ile birlikte Kırıkhan Ekonomisi canlanacak ve ayrıca 3000 kişiye istihdam sağlanarak ilçemizde işsizliğe büyük oranda son vermiş olacağız. Hayırlı olsun Kırıkhan.

Kırıkhan OSB çalışmalarının her alanında destek olan Dünya Lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere ilgili bütün Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, her daim yanımızda olup bu proje için yoğun mesai harcayan Kırıkhan Sanayi ve Ticaret Odası Başkanımız Sayın Numan Bölükbaş’a, girişimci iş adamlarımıza kısaca emeği geçen herkese şahsım, ilçem ve hemşerilerim adına teşekkür ederim” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.