MADDE BAĞIMLILIĞININ ZARARLARI KIRIKHAN’DA ANLATILDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Eğitmenler bağımlı bireylerin ne tür sağlık sorunlarıyla karşılaşabileceğini de katılımcılara aktararak “Maddeye Değil Hayata Bağlanın” sloganıyla eğitimin amacını özetledi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Sağlık ve Sosyal Hizmetler  Dairesi Başkanlığı Sağlık Şube Müdürlüğüne bağlı Psiko-Sosyal Destek Birimi tarafından, 17 Aralık Salı günü Kırıkhan’da ‘Madde Bağımlılığının Bireyler Üzerindeki Olumsuz Etkisi’ konulu seminer düzenlendi.

Madde bağımlılığının çok önemli bir sorun olduğuna değinerek bu konuda vatandaşları ve belediye personellerini bilgilendiren yetkililer, bunun toplumsal duyarlılıkla aşılabileceğine dikkat çekti. Sosyal Çalışmacı Turgut Duman, Sosyolog Ebru Burğaç, Tıbbi Hizmetler Teknikleri Gülbahar Özeksay tarafından verilen seminerde madde kullanımının tedavi edilebilen bir hastalık olduğunun da altı çizildi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.