KIRIKHAN, ÇANAKKALE GEZİCİ MÜZESİYLE ECDADINI YÂD ETTİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü ile Çanakkale 100. Yıl Derneği tarafından organize edilen Çanakkale gezici müze etkinliği Kırıkhan’da başladı.

16 Aralık 2019 Pazartesi günü saat 09.00’da Kırıkhan Öğretmenevinde başlayan gezici müze etkinliğine Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Kılıç, İlçe Jandarma komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Murat Özanlağan, İlçe Milli Eğitim Şube müdürü İsmail Sarıkaya, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda ziyaretçi katıldı.

16 – 17- 18 – 19 Aralık tarihlerinde Kırıkhan Öğretmen evinde 09:00-17:00 saatleri arasında ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek olan Çanakkale gezici müze etkinliği ile ilgili görüşlerini bildiren Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Aziz Milletimiz ve Ülkemiz için dünyada emsali görülmemiş bir zaferin destanı olan Çanakkale Şehitlerimizi ve bütün Şehitlerimizi Şükran ve Minnetle anıyorum. Ruhları Şad olsun.

Bugün çok mutluyum ki, yeni doğmuş bebeğimizden 70 yaşında ki dedelerimize, nenelerimize kadar Çanakkale ruhunu her daim taze tutmuş bir milletin ferdiyim. Rabbime şükürler olsun.

Çanakkale Zaferinin anılarının ve ruhunun ilçemizde yaşatılmasına vesile olan Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğüne, Çanakkale 100. Yıl Derneğine ve emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ederim” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.