ÇANAKKALE RUHU KIRIKHAN’DA..

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediyesi Kültürel ve Sosyal etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. Belediye Başkanı Ayhan Yavuz şimdi de “Gezici Çanakkale Müzesi’ni halkımızın ve gençlerimizin ayağına getiriyor.

Başkan Yavuz, konuya ilişkin yaptığı açıklamada;

“Kırıkhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz organizesinde Çanakkale Ruhunun ilçemizde yaşatılması, öğrencilerimize ve halkımıza tarihi geçmişlerini görerek öğrenmeleri, aynı zamanda ülkemizin birlik ve beraberliğine Emperyalist ülkeler tarafından yapılan saldırı ve işgallere karşı tüm vatandaşlarımızın birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin bütünlüğünün nasıl korunduğunun görülmesi amacıyla Çanakkale’den İlçemize 16-17-18-19 Aralık 2019 tarihleri arasında Kırıkhan Öğretmen evinde “Gezici Çanakkale Müzesi” gelecektir.

Belediyemizin organizesinde gerçekleştirilecek olan program saat 09:00 ile 17:00 arasında ücretsiz olup Çanakkale Gezici Müze programına tüm halkımız davetlidir.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.