Şenöz Antakya’da şube açtı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya’da, 17. Şenöz Şubesi’ni açan Şenöz Ailesi “ŞENÖZ Ailesi olarak  katılanlara teşekkür ettiler.

Şenöz Ailesi adına; Engin, Mahmut, Abdullah ve Halil Şenöz, Şenöz Ailesi adına  “17. şubemizi bugün Antakya’ya açtık. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan İskenderun Belediye Başkanı Sayın Fatih Tosyalı’ya, Belen Belediye Başkanı Sayın İbrahim Gül’e, Arsuz Kaymakamı Sayın Musa Sarı’ya, değerli vali yardımcılarımıza, İskenderun’dan ve diğer komşu il ve ilçelerden gelen kıymetli arkadaşlarımıza, baba dostlarına, açılışımıza katılan bazı basın mensubu dostlarımıza ve saygıdeğer merkez ilçe Antakya ve tüm Hatay halkına çok teşekkür ederiz. dediler.

40 yıllık tecrübeyle Antakya’ya hizmet etmenin ve kaliteli lezzetler sunmanın heyecanını yaşadıklarını söyleyen Şenöz Cafe Pattiserie sahiplerinden Abdullah Şenöz, “Müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmeyi hedef haline getiren Şenöz, sizlere daha yakın olabilmek amacıyla şubelerine sık sık yenisini eklemektedir. 17’nci şubemizin açılışında yanımızda olduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Güler yüzlü personel kadrosu, lezzetli unlu mamülleri ve tatlı çeşitleriyle gününüzün büyük bir bölümünü sıkılmadan geçirebileceğiniz şekilde tasarlanan yeni şubemizde de önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve sürekli gelişim ilkelerini önde tutarak, kalitemize güvenerek, sağlıklı ve lezzetli ürünlerimizi halkımızla buluşturmak olacaktır” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.