Kırıkhan, yerel yönetimler başkan yardımcısını ağırladı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ak parti genel merkez yerel yönetimler başkan yardımcısı Mahmut Kaçar’ı ’ ağırladı. Bir dizi incelemeler için Kırıkhan’a gelen Ak parti genel merkez yerel yönetimler başkan yardımcısı Mahmut Kaçar ilk olarak Ak parti Kırıkhan ilçe teşkilatını ziyaret edip partililerle istişare toplantısı yaptı. Parti binasında ki toplantının ardından Belediye hizmet binasına gelip Başkan Yavuz’u makamında ziyaret etti.

Mahmut Kaçar ve Ayhan Yavuz Belediye Meclis toplantı salonunda Belediye Meclis üyeleri ile birlikte basına kapalı değerlendirme ve istişare toplantısı yaptı. MAHMUT KAÇAR; “Ayhan Yavuz’un Ak Partiye yakışır belediyecilik hizmetinden dolayı büyük memnuniyet duyduk” Meclis salonundaki toplantının ardından değerlendirmede bulunan Ak parti genel merkez yerel yönetimler başkan yardımcısı Mahmut Kaçar; “ Ak parti olarak belediyecilik hizmetleri anlamında değişmez 3 temel hizmet anlayışımız vardır; Hizmet Belediyeciliği, Sosyal Belediyecilik, Gönül Belediyeciliği. Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, hizmetleri saydığımız bu 3 önemli anlayışın tamamında Ak partiye yakışır örnek bir belediyecilik hizmetlerini, yerinde görmemiz bizlere büyük memnuniyet vermiştir. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Mahmut Kaçar’ın ziyareti ve toplantıları sonrasında değerlendirmede bulunan Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz; “ Sayın Genel Başkan Yardımcımızla yapmış olduğumuz toplantımız ilçemiz adına çok verimli geçti. Hükümetimizin ve Sayın Genel Başkan Yardımcımızın destekleri ile Allah’ın (c.c.) izniyle ilçemize ve güzel insanlarımıza en iyi hizmetleri sunmaya devam edeceğiz. Dünya Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak bütün Genel Bakan yardımcılarımıza, hükümetimizin bütün bakanlarına, Cumhur İttifakının bütün Milletvekillerine, Bölge Milletvekillerimize, İl ve İlçe teşkilatımıza, Belediye meclis üyelerimize, STK’larımıza, muhtarlarımıza ve bütün hemşerilerimize vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Burada ki toplantının ardından Ak parti genel merkez yerel yönetimler başkan yardımcısı Mahmut Kaçar Hassa ilçesine gitmek üzere Kırıkhan’dan ayrıldı. Toplantı ve ziyaretlere Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ak parti il başkanı Mehmet Yeloğlu, İl başkan yardımcısı Naci Yapar, İlçe Başkanı Ömer Erdal Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, STK temsilcileri katıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.