Uluçınar Mesleki Teknik Lisesi, Gastronomiye imza atmaya hazırlanyor…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, GastroAntalya’da elde ettiği başarılardan sonra 23-28 Aralıkta yapılacak olan İstanbul gastronomi günlerinde Hatay’ı temsil etmeye hazırlanıyor.

Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu’nun desteğiyle gastronomi alanında hazırlık yapmaya hazırlanan  Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, geçtiğimiz günlerde Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu (TAŞFED) Başkanı Bayram Özrek ve Şef Ali Demir’i konuk etti.

Mevcut ve mezun öğrenclerin de katıldığı gastronomi buluşmasında Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Kurtar, konuklarını ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. Arsuz’da gerçekleştirilecek olan etkinliğin planlaması için Başkan Bayram Özrek ve şef Ali Demir ve Okul Müdürü Kurtar, görüş alışverişinde bulundu. Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi MüdürüYusuf Kurtar  “Hatay’da ses getirecek bir etkinlik planlıyoruz. Bu konuda bizlere yardımcı olan sayın başkanımız ve ekibine teşekkür ederim.”dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.