HATAY’IN GÜZELLİKLERİ İZMİR’DE

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Şehrin sahip olduğu turizm potansiyelini yurt içi ve yurt dışında tanıtmak için nitelikli çalışmaların altına imza atan Hatay Büyükşehir Belediyesi, 13. Uluslararası Travel Turkey İzmir Fuar ve Kongresi’ndeki yerini aldı.

Turizm sektörünün en önemli buluşmalarından biri olarak gösterilen ve binlerce turizm elçisinin ziyaret ettiği fuarda Hatay’ı dünyaya tanıtmak isteyen Büyükşehir, şehrin değerlerini İzmir’e taşıdı.

Binlerce yıllık geçmişinde onlarca medeniyete kucak açmış Hatay’ın tarihi, kültürel ve sosyolojik zenginliklerini ziyaretçilerle paylaşan Büyükşehir yetkilileri standa gösterilen ilgiden memnun.

7 Aralık Cumartesi gününe kadar kapılarını ziyaretçilere açık tutacak fuarda, Hatay Büyükşehir Belediyesinin standını ziyaret etmek isteyen konuklar, UNESCO tarafından Gastronomi Şehri seçilen Hatay’ın lezzetlerini tatma ve tanıma imkânı da bulabilecek.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.