TKB’li Kadınlardan 5 Aralık Danışması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şubesi olarak ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara tanıdığı hak olan 5 ARALIK KADINLARA SEÇME VE SEÇİLME hakkının verilişinin 85. yıldönümü sebebiyle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şubesi Başkanı Canan Gencer günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı konuşmasında Cumhuriyetin en önemli kazanımlarından olan Kadınlara seçme ve seçilme hakkının verilmesinin çok önemli bir hak olduğunu belirterek, “Sıcak bir ortamda geçen etkinliğimizde güçlü kadınlarımız ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık.” dedi.

Kahvaltı etkinliğine İskenderun Belediye Başkanının eşi Arife Tosyalı, İskenderun Belediye Başkan yardımcısı Ayşe Neslin Akkoca, Anneler Derneği Başkanı Nezihe Elibol, ÇYDD Başkanı Emine Kurbal, Çevre Koruma Dernek Başkanı Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Gastronomi Derneği Başkanı Gülşen Sökmen ve yönetim kuru üyeleri ve davetli konuklar katıldı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.