İskenderun Halk Eğitim Merkezi ile gelişen teknolojiye ayak uydurmak kolay…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gelişen teknolojik çağa ayak uydurma, ek bir iş yapmak ya da farklı bir sektöre adım atmak isteyenlere yeni bir dünyanın kapılarını açan İskenderun Halk Eğitim Merkezi, kaybolmaya yüz tutan el sanatlarımızdan tutun da spora, spordan, kişisel gelişime, kuaförlükten güzellik uzmanlığına,  Oryantasyon, İş Sağlığı ve İş Güvenliği kurslarına, Bilgisayar dilinden işaret diline öğrenmek istediğiniz her hangi bir yabancı dile kadar bir çok seçenekleri  sunuyor. 

Yaşadığı çağa ayak uydurmak isteyenden meslek sahibi olmak isteyenlere eğitim imkanı sunan İskenderun Halk Eğitim Merkezinin açtığı kursları yakından takip etmek isteyenler için cep telefonlarına indirecekleri uygulama ile kurumun vereceği eğitim ile ilgili her bilgiye ulaşma imkanını da meraklılarına ulaştırıyor…

Türkiye’nin tüm illerinde ve bazı büyük ilçelerde kurs hizmeti sunan Halk Eğitim merkezlerinin yaşam boyu eğitimin kapılarını aralıyor olması bir çok insana umut vadediyor.

Kurslar hakkında detaylı bilgiye her ilde bulunan Halk Eğitim Merkezlerinden alınabildiğine işaret eden İskenderun Halk Eğitim Müdürü (İHEM) Bekir Durur, yaşam boyu eğitimin önemini her fırsatta dile getiriyor.

İdareciliği ve öğretmenliği ile öğretmen ve kursiyerlerin takdirini toplayan İskenderun Halk Eğitim Müdürü Bekir Durur, Halk Eğitim Merkezinin bünyesinde açılan Oryantasyon kurslarına  da eğitmenlik yapıyor.

İHEM Müdürü Bekir Durur, ekibiyle birlikte çeşitli alanlarda öğrenme imkanını sunan ve tüm ülkede teşkilat yapısı bulunan, gençlerin farklı konularda bireysel gelişimlerine imkan sunan eğitim kurumu olarak başarılı çalışmalara imza atıyor.

Çok farklı alanlarda gerek okulu bırakmış gerekse okula devam eden ya da okuldan mezun olmuş her yaştan insanın gelişimlerine yönelik eğitim imkanı sunan İHEM, eğitimlerin yanı sıra sosyal ve kültürel konularda gençlerin iş dünyasına ve yaşama katılımına katkı sunuyor. Kursların bir çoğu İHEM’de ücretsiz olarak devam ederken taleplere göre de kurslar haftasonu da açılabiliyor.

Açılan Kurslardan bazıları:
Türkçe,  Arapça, İngilizce, Kişisel Gelişim Kursları,  İş Güvenliği Ve İşçi Sağlığı Süresi, Gümüş Takı İşlemeciliği, Dekoratif Örtü dikimi, Kurdele Nakışları, Nakış,  Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama, Cam Kumlama, Takı Yapımı, Sedef Kakma, Makine Nakışları, Nevresim Takımları Dikimi, Mesleki Ve Teknik, Sosyal Ve Kültürel Kurs Programları, Web Tasarımı Süresi, Emlak Danışmanlığı, Çocuk Gelişimi, Bilgisayar İşletmenliği, Kalorifer Ateşçisi Katı Ve Sıvı Yakıtlı, Bilgisayarda Hızlı Klavye Kullanımı, Okul Öncesi Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi, Ofis Programları Kullanımı, Kuaför, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Cilt Bakımı Ve Temel Makyaj, Okuma Yazma ve benzeri kurslar İHEM’de veriliyor…

Aşağıdaki uygulamayı cep telefonunuza indirerek merkezin açacağı tüm kursları öğrenebilir ve isyediğiniz kurs için internet üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz ve kayıt sonrasında sınıflar oluşturulurken sistemdeki cep telefonunuza kursun açılacağı gün ile ilgili bildilendirilirsiniz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.