Hamile kadınlara eğitim

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi toplumun her kesimine yönelik eğitici ve öğretici kurslar açmaya devam ediyor.

İskenderun Belediyesi Gebe Okulunda anne adaylarına gebelikte günlük yaşam, gebelik izlemleri, rutin yapılan tetkikler, gebelikte sık karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri, doğum sonrası bebek bakımı, anne adaylarının ruhsal, fiziksel ve sosyal yönden doğuma ve doğum sonrası döneme bilinçli bir şekilde hazırlanması ve desteklenmesi gibi konu başlıklarında eğitimler verecek.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Ayşe Neslin Oğuzhan Akkoca ile birlikte anne ve adaylarına hamilelik dönemi ve doğum sonrasına ait her türlü bilginin verilmesi amacıyla oluşturulan gebe okulu eğitim programının eğitimcileri Opr. Dr. Ali Yeter, Uzm. Dr. Levent Altunay, Opr. Dr. Özge Karagöz, Dyt. Bahar Tümkaya, Psikolog Esra Akın Özcan ve Uzm. Dr. Yasemen Karaca İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret ettiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Belediye olarak toplumun her kesimine yönelik olarak düzenlediğimiz eğitici ve öğretici kurslarımız devam ediyor.Bu çerçevede İskenderun Belediyesi gebe okulu Mustafa Kemal Mahallesi kültür evinde 5-6 Aralık Perşembe-Cuma 2019 saat:13:00 – 16.00’da gebelik süreci eğitimleri başlıyor. Tüm anne adayları kursumuza katılabilir” dedi.

 

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.