ENGELLİLER GÜNÜNÜ ETKİNLİKLERLE KUTLAYACAĞIZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”3 Aralık Dünya etkinlikler gününü etkinliklerle kutlayacağız”dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen programlara  tüm halkımızı davet etti.

ENGELLİLER SPOR KULÜBÜNE YER TAHSİSİ VE AÇILIŞI YAPILACAK

Belediye olarak engelli vatandaşların her zaman yanlarında ordularını belirten Başkan Fatih Tosyalı,”Bu önemli günde belediye olarak çeşitli etkiler organize edildi. 3 Aralıkta ilk olarak İskenderun Sahil Engelsiz Atölye’de Saat : 09:30’da Engelsiz Atölye El Sanatları Sergisi ve İskenderun Engelliler spor kulübüne yer tahsisi ve açılışı yapılacak. Ardından Simya Koleji Kampüsünde saat 14:00’da Deniz Örak Piyano Resitali, İskenderun Engelisiz Koro Konseri, İskenderun Gençlik Merkezi ve Down Sendromlular Konseri, İskenderun Belediyesi Kent Orkestrası Konseri düzenlenecek”dedi.

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR”

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,”Düzenlenen tüm etkinliklere halkımız davetlidir.Belediyemizin imkanları ölçüsünde engelli vatandaşlarımız destek olmaya devam edeceğiz.Kimseyi ayırt etmeden hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı sürdüreceğiz.En büyük engel sevgisizliktir diyoruz.”şeklinde konuştu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.