”Cübbeli Ahmet Hoca” Kaptanpaşa Camiinde vaaz verdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

”Cübbeli Ahmet Hoca” olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, camisinde vaaz verdi. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalının’da katıldığı vaaza öğle namazına gelen cami cemaatinin yanı sıra “Cübbeli Ahmet Hoca” yı sevenler katıldı.

 

”Cübbeli Ahmet Hoca”nın vaazını dinleyenler arasında İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve İskenderun Müftüsü Osman Şekerci’nin de bulunduğu, İskenderun’da bir otelde konakladığı, seçilmiş bir siyasetçinin  kendisine araç tahsis ettiği de dile getirilen iddialar arasında yer alıyor. 

 

”Cübbeli Ahmet Hoca” korumalarıyla geldiği İskenderun’da Kaptanpaşa Camii’nde vaaz  ve ardından  öğle namazı kıldırdığı  öğrenildi.

 

Kaptanpaşa’ Camiindeki vaazın ardından ”Cübbeli Ahmet Hoca” vaaz sonrası Başkan Tosyalı ve İlçe Müftünün de arasında bulunduğu bir grupla sahilde bir kafede  ağırlandığı öğrenildi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.