Arsuz’da 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Published on:  /   Yorum yapılmamış

24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı.
Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla çelenk sunma programı sona erdi.
Arsuz Kaymakamlığı Rhosus Amfi Salonunda devam eden programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Nuran Yılmaz Anadolu Lisesi Müdürü Feremez BALAMAN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan DÖNMEZ yaptı .


Kaymakam Musa SARI konuşmasında bütün öğretmenlerimize ilçemizin hem akademik başarısında hem de sosyal ve sportif faaliyetlerin de gösterdikleri etkin çalışmalardan dolayı teşekkür ettiğini ifade ederken öğretmenlerimizin her zaman çok fedakar olduğunu ve her şeyin en iyisine layık olduğunu belirterek başta Başöğretmen Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü tebrik ederek

programda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ifade etti.
Program, daha sonra stajyerliğini başarıyla tamamlayan genç öğretmenler için yemin töreni , öğretmen ve öğrencilerin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi, Nuran Yılmaz anısına Müzik Öğretmeni Sevim KARPUZ un yazmıs olduğu Nuran Yılmaz Marşınin söylenmesı ve seslendirilen müzik ziyafeti büyük ilgi gördü.

Program Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen şiir, resim ve çeşitli etkinliklerde dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesiyle son buldu.

Programa Kaymakam Musa SARI ve Eşi Emine SARI , Belediye Başkan V. Ali YILDIZ , Kurum Müdürleri , Siyasi Parti Temsilcileri , Sivil Toplum Kuruluşu Üyeleri, Gazi ve Şehit Yakınları , Basın Mensupları, çok sayıda misafir, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.