İSKGAD, KMÇYD’nin Çocuklarını sevindirdi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Gastronomi Derneği (İSKGAD )ve  İskenderun Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği (KMÇYD) ortak etkinlikte buluştu. Çocuklar, tekne turu, yöresel yemek ardından giyim kuponları ve lunapark biletleri hediyeleri ile eğlenceli bir hafta sonu geçirdiler.

Her iki derneğin üyeleri bu gün sabah saat 10.00’da Atatürk Anıt Alanı’nda buluşması ilk ve ortaokul çağındaki öğrencilerin alana gelmesi ile etkinlik başladı.

Her iki derneğin üyeleri, çocuklarla hareketli güzel müzikler eşliğinde oyunlar oynadı eğlendiler.  İskenderun KMÇYD Başkanı Zeynep Çakmaklı, İskenderun Gastronomi Derneği Başkanı Gülşen Sökmen ve Yönetim Kurulu ve üyelerine teşekkür ederek yapılan çalışmanın çocukları ve dernek üyelerini mutlu ettiğini belirterek “Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Sizler bizlerin yanında olduğunuz müddetçe bizler de elimizden geldiğince çocuklarımıza sahip çıkıp onları topluma faydalı birer birey olarak ülke ve Atatürk sevdalısı çocuklar olarak yetiştireceğiz” dedi.

İSKGAD yönetimi ve dernek üyeleri olarak birlikte başarılı bir etkinlik düzenlediklerini söyleyen İSKGAD Başkanı Gülşen Sökmen, “Bu çocuklarımızın yanında olduğumuzu ve onları her zaman destek yiyeceğimizi belirterek okul yaşamlarında başarılar diliyoruz” dedi.

İSKGAD Başkanı Gülşen Sökmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında da çocuklarla çok güzel bir etkinlik düzenleyeceklerini söylediğinde dernek üyeleri ve çocuklar çok mutlu oldu.

Çoğunluğu İskenderun’u denizden ilk defa gören çocuklar, neşeli saatler geçirdiler. Tekne gezisi sırasında Haluk Levent’in İzmir Marşı ile coşan çocuklar, bir ağızdan İzmir Marşı’nı coşkuyla söylediler.

İskenderun Gastronomi Derneği üyeleri, çocuklara gastronomi kenti Hatay’ın lezzetlerinin sunumu da etkinliğe katılanları mutlu etmesinin yanı sıra her çocuğa ayrı ayrı giysi alacakları hediye kuponu ve ikişer adet Lunapark biletinin de dağıtıldığı etkinlikte çocuklar ve büyükler mutlu bir şekilde Atatürk Anıtının önünde günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.