Arsuz Karaağaç Sahil Yürüyüş Yolu İnşaatında İnceleme…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Karaağaç Sahil Yürüyüş Yolunun 2.5 Km’lik bölümünde bordür döşeme çalışmaları başladı.  Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ve Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven , Fen İşleri Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Koray Mazmancı ’dan sahil yürüyüş yolu ile ilgili detaylı bilgi aldılar.

Eşsiz deniz manzarasında keyifli spor ve yürüyüş yapma fırsatı verecek olan yürüyüş yolunda çalışmalar devam ederken, bugün itibariyle bordür taşları  döşenmeye başladı. Halkın huzur ve güven içinde eğlenceli vakit geçirebileceği bank , aydınlatma ,rekreasyon alanları , çocuk parkları gibi birçok çalışmaların yapılacağı belirtildi.

Kaymakam  Sarı çalışmaları yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü İnşaat Yüksek Mühendisi Koray Mazmancı’dan bilgi aldı. Yürüyüş yolunun Karaağaç halkı için önemli bir yaşam alanı olacağını  , yürüyüş yolunun İskenderun sahiliyle buluşturulması İçin görüşmeler yapabileceklerini belirten Kaymakam SARI yetkililerden bilgi aldıktan sonra, halkın günün her saatinde vakit geçirebileceği, denizle buluşacağı yürüyüş yolu projesinin önemine değinirken, yaklaşık 4 ay içerisinde bitecek olan  bu projede başta Başkan GÜVEN ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.