TV yemek program sunucusundan Türk Mutfağı Uygulama Eğitimi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

TV yemek program sunucusu, eğitimci  şef, danışman şef, Avrupa ve Türkiye yemek yarışmaları jüri üyesi ,  TAŞFED Üyesi Şef Ali Demir, Arsuz Uluçınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine 2 gün boyunca Türk Mutfağı Uygulama Eğitimi verdi.

 

Hatay  İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan ve Arsuz İlçe Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, iki günlük mutfak uygulama eğitimini  yerinde incedi.

Mutfak uygulamasını yerinde inceyen  Kemal Karahan veArsuz  Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez, Uluçınar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Kurtar’dan bilgi aldı. Okulun öğrencileriyle de görüşen Kemal Karahan “Okul yönetimi, yiyecek hizmetleri öğretmenleri ve aile birliğini özverili çalışmalarından dolayı tebrik ederim, bu gibi kariyer buluşmaları ve ustadan öğrenme etkinlikleri çocuklarımızın mesleğe bakışını değiştirecek ve sektörle iç içe olmalarını sağlayacaktır. Şefimize de ayrıca teşekkür ederim. ” dedi.

Uluçınar mesleki teknik anadolu lisesi  idaresi, meslek dersleri öğretmenleri  ve okul aile birliğinin katkılarıyla gerçekleşti.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.