HBB Başkanı Savaş: Vatanı korumak çocukları korumak başlar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

“ATA’MIZIN ÇOCUKLARA VE ONLARIN HAKLARINA DUYDUĞU SAYGIYI ÖRNEK ALMALIYIZ”

Yayımladığı mesajında çocuk haklarının evrensel olduğunu ve insanların bu hakları korumakla yükümlü olduğunu ifade eden Başkan Savaş, “Geleceğin güvencesi çocuklarımızın sahip olduğu haklar evrenseldir. Tüm yurttaşlarımız ve insanlık bu hakları korumakla yükümlüdür. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milletinin birer ferdi olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Vatanı korumak çocukları korumak başlar’ sözüyle hareket etmeliyiz. Büyük Millet Meclisi’mizin açıldığı günü çocuklara armağan eden Ata’mızın çocuklara ve onların hakkına duyduğu saygıyı örnek almalı, çocuklarımıza temiz, adil, güvenli ve sağlıklı bir ülke ve dünya bırakmak için gereken hassasiyeti göstermeliyiz. Tüm dünya çocuklarının bu anlamlı günü kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.