Şemse & Mustafa Mutluluğa Yelken Açtılar…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mega Medya Grubu eski haber müdürü ve İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirliği de yaptıktan sonra Kredi ve Yurtlar Kurumu’na atanan İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nde güvenlik görevlisi olarak görevlendirilen Mustafa Mert, Şemse Bilgiç ile unutulmaz bir düğünle evlendi.

Basın camiasının başarılı, sevilen ve hızlı muhabiri olarak tanınan Mustafa Mert, gönlünü kaptırdığı Şemse Bilgiç ile mutluluklarını evlilikle taçlandırdı.

Mustafa – Şemse Mert çiftinin aileleri, yakınları ile sevenlerinin de yoğun ilgi gösterdiği düğün töreni hafta sonu İsa Taş Plaza’da gerçekleştirildi. İskenderun basınından çok sayıda arkadaşı Şemse-Mustafa Mert çiftini mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Düğün genç çiftin salona giriş dansıyla başladı.

Düğünde ayrıca arkadaşları tarafından kına merasimi de yapılan çiftin ellerine kınalar yakıldı. Yerel sanatçı İhsan Akpınar ve Serdar Çiçek’in de sahne aldığı gece çok keyifli geçti. Genç çiftler düğün pastasını birlikte kesti ve birbirlerine ikram ettiler.

Düğüne katılan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, Ak Parti Belen ilçe başkanı Enis Göçmen, İskenderun Turizm derneği başkanı Sabahattin Uygun, İÇKD başkanı Nermin Yıldırım Kara ve eşi Sezer Kara, İş adamları, Yıldırım Alpay, Emin Keskin, Gökhan Zeybek, Kanaat önderi Mehmet Arslan, İSTE Kütüphane Daire başkanı Nurten Polat, Serpil Korkmaz, İbrahim Korkmaz  ile bazı STK temsilcileri, iş-siyaset eğitim ve basın camiasından dostları ve mesai arkadaşlarından oluşan konuklar zaman zaman pistte müzik eşliğinde oynayıp, eğlenerek çiftin mutluluğuna ortak oldular.

Bizler de Ekogündem ailesi olarak, basın emekçisi, camiamızın sevilen bireylerinden çiçeği burnunda kardeşimiz Mustafa Mert ile güzel gelin Şemse’ye hayırlı olsun diyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.