14 arazöz iş makinası ve 200 mahalleleli yangın alanındaydı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz’un Kozanlı Mahalesi Ormanlık alanda  çıkan yangında olay mahaline giderek itfaiye ekipleri ile görüş alışverişinde bulundu.  Ekibiyle birlikte yangının olduğu gece sabah saat 04.00’e kadar olay yerinden ayrılmayan Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, sosyal medya hesabından takipçilerini bilgilendirdi:

“Kozaklı, Kömürçukuru ve Benlideresi mahalleleri arası Badya mevkiinde çıkan orman yangın bölgesine giderek, söndürme çalışmaları hakkında bilgi aldık.  Saat: 02.00’da itfaiye ekiplerin hızlı müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alınan yangına 14 arazöz, çeşitli yangın araçları ve 200 mahallelinin yardımıyla söndürülebildi.

Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belen ve İskenderun Orman İşletme Şefleri ve güvenlik güçleri de olay yerinden söndürme çalışmalarını koordine ettiler. Belen Belediye başkanı İbrahim Gül, “Allahım Devletimize zeval vermesin.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.