KOZAKLI’DA YANGIN… BÖLGEDE ŞİDDETLİ RÜZGAR KORKUTUYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Arsuz ilçesi Kozaklı Köyü mevkinde gece saat 00.00’da çıktığı tahmin edilen yangına İtfaiye ekipleri müdahale ediyor…

Saat 24.00 sularında başlayan yangın tehlikeli bir boyuta ilerliyor. Arsuz’un en uç noktasındaki Kozaklı Köyü sık ormanlık ve makilik alan olması de Belen’in Soğukoluk mevkiisi ile sırt sırta olması, havanın şiddetli rüzgarlı olması kaygıları arttırıyor.

Çok sayıda arazöz ve iş makinaları ile itfaiye ekiplerinin  müdahalesi şiddetli rüzgara karşı güçlükle yürütülüyor. Rüzgarında etkisiyle yayılan yangında, alevler kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü Orman Yangınlarıyla Mücadele Şube Müdürü Muzaffer Ketmen, “Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda arazöz, iş makinesi ve personel sevk edildi” dedi.

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül de yangına müdahale eden ekiplerle birlikte hareket ediyor.  Yangına müdahalenin sürüyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.