“Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in başkanlığında “Halk İle Buluşma ve Eğitim İstişare Toplantısı” gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanlığımızın ve Hatay Valiliğinin talimatları doğrultusunda yapılan toplantıda devlet okullarının genel durumu ve eğitim hizmetlerinin işleyişi hakkında çözüm odaklı görüşmeler yapıldığı ifade edildi,

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ev sahipliğinde, Kaymakam Yönden’in başkanlığında icra edilen toplantıya; İlçe Yazı İşleri Müdür Vekili Fatma Tunç, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Yanmaz ve civardaki okulların idarecileri ile okul aile birliği başkanları ve mahalle muhtarı katıldı.

Kaymakam Yönden, toplantı öncesinde okul binasını gezerek, okulun genel durumuna yönelik yaptığı incelemenin ardından okul müdürleri, okul aile birliği temsilcileri ve mahalle muhtarı ile bir araya gelerek, sorun ve ihtiyaçlar hakkında detaylı bir istişare yaptı.

İlk olarak toplantıya ev sahipliği yapan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Yusuf Yıldırım tarafından okulun genel durumu hakkında bilgi aktarımı yapılmasının ardından civarda bulunan anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki devlet okullarının idarecileri tarafından da bilgi paylaşımı yapılarak, devlet okullarımızın genel durumu ve eğitim hizmetleri işleyişi hakkında çok yönlü bir değerlendirme yapıldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.