İSTE’ de Lösemili Çocuklar için farkındalık yarattılar…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

İskenderun Teknik Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Sosyal Sorumluluk kapsamında düzenlediği etkinlik ile Lösemili Çocuklar haftasına destek sundu.

İSTE Sosyal Sorumluluk Koordinatörü Ebru Çakır’ın öncülüğünde; öğretim görevlisi ve MYO öğrencileri “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım’’ projesine maskeler takarak farkındalık yarattılar.

2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen “Maskemi Takarım, Farkındalık Yaratırım’’ projesine hijyen maskesi takarak, mesaj veren İSTE Proje Koordinatörü Ebru Çakır,  “Löseminin değil, sevginin ve iyiliğin bulaşıcıdır. Biz bu etkinliği düzenleyerek düzenlenerek daha çok insanın bu konuda bilinçlendirilmesini hedefledik. Biz biliyoruz, bilmeyenler de bilsin istedik. Lösemili çocukların hastalık bulaştırmamak için değil, kendilerini mikroplardan korumak için maske taktığı anlatmak ve bu bilinci oluşturmak için böyle bir etkinliği düzenledik” dedi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.