Veteriner Uzman Çavuş İsmail Sarıcan son yolcukuğuna uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Barış Pınarı Harekâtı Bölgesinde 31 Ekim 2019 tarihinde, teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Veteriner Uzman Çavuş İsmail Sarıcan için Dörtyol’da tören düzenlendi. 30 yaşında, evli ve bir çocuk babası olan Şehit Sarıcan’ın tabutunun sarıldığı Türk Bayrağı, şehidin ailesine başsağlığı ve sabır dileyen Vali Doğan tarafından şehidin babası Mehmet Sarıcan’a verildi.

Şehit Sarıcan için düzenlenen törene Vali Rahmi Doğan, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, İsmet Tokdemir, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Alpaslan Kılınç, İskenderun Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, HBB Başkan Vekili Fedai Yücedal, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Okan Şener, İSTE Rektör Vekili Prof. Dr. Nazif Çalış, İlçe Kaymakam ve Belediye Başkanları, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz, Kurum İl Müdürlerinin yanı sıra şehidimizin ailesi, yakınları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

01 Kasım 2019 Cuma günü Şehit Sarıcan için Dörtyol Kuzuculu Merkez Camii’nde Cuma Namazını müteakip İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu tarafından cenaze namazı kıldırıldı. 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.