Rıfat Hisarcıklıoğlu’na Fahri Doktora ünvanı verilecek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İSTE, 2019-2020 Akademik Yılı Resmi Açılışını TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile Gerçekleştiriyor…  

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na ‘Fahri Doktor’ unvanının tevcih edileceği İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) 2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni, 28 Ekim Pazartesi günü Saat 11.00’de Merkez Kampüsteki Barbaros Hayrettin Konferans Salonu’nda (Mavi Salon) gerçekleştirilecek.

TEKNOVERSİTEvizyonu ile “teknoloji, inovasyon ve girişimciliği” önceleyerek kendine özgü bir eğitim-öğretim ve araştırma ekosistemi oluşturan İskenderun Teknik Üniversitesi’nin(İSTE)2019-2020 Akademik Yılı Açılış Töreni’nindeTOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na ‘Fahri Doktora’ diploması takdim edilecek. Aynı zamanda TOBB ETÜ (Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi) Mütevelli Heyeti Başkanı ve Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Yönetim Kurulu Başkanı olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, törende öğrencilere “Girişimcilik ve İnovasyon” konulu açılış dersiniverecek.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.