Hamarat: “Hatay’a sahip çıkmalıyız”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

40 yılı aşkın yaşamında marketçilik lokanta işletmeciliği ne birçok çalışma yapan esnaf Mehmet Hamarat Hatay’ın değerlerine sahip çıkması gerektiğini belirterek Bu anlamda sivil toplum kuruluşlarına meslek odalarını esnafa kısacası yaşayan kentte canlılık katan herkesin sahip çıkması gerektiğini belirtti.

Hatay’ın sahip olduğu değerlere  sahip çıkması gerektiğini dile getiren Çay Ocağı İşletmecisi esnaf Mehmet Hamarat, Hatay’ın geçmiş medeniyetlere sahip olmasının önemine işaret eden Hamarat, geleceği parlak olan bu kent Turizm açısından da hatırı sayılır bir konuma geleceğini, Hatay’ın UNESCO tarafından 26 gastronomi kenti olarak ilan edilmesinin çok büyük bir şans olduğunu söyledi.

Mehmet Hamarat, “Geçmişte 1. lig takımlarının İskenderunspor ile müsabakalarına ev sahipliği yapan İskenderun’un geçmişinde çok önemli bir turizm kenti olduğunu da yaşadık. Bu gün İskenderun’un, sanayisi, turizmi, mutfağının ve kültürünün zenginliğini ön plana çıkaracak çalışmalar  yapılmalı” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.