MUHTARLARIMIZ ÖZEVERİ İLE ÇALIŞIYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’da bulunan muhtarlar 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla İskenderun Belediyesinin düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla ilçede hizmet veren muhtarları kahvaltıda ağırladı. Mahalle Muhtarlarının katılım sağladığı programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Başkan Fatih Tosyalı, başkan yardımcıları, birim müdürleri katıldı.

Muhtarlar ile birlikte çalışmaktan ve birlik ve beraberlik içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Fatih Tosyalı,” Muhtarlar günü dolayısı ile çok kıymetli mahalle muhtarlarımız ile belediyemizin 3 nolu sosyal tesislerinde düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programında bir araya geldik. Muhtarlarımıza çalışmalarında başarılar dileyerek her daim Belediye olarak halka hizmet noktasında yanlarında olduğumuzu ifade ettik ”dedi.

HER DAİM YANLARINDAYIZ
Başkan Tosyalı, konuşmasında, ” Biz İskenderun’u yaşamın en iyi merkezi haline getirmek için yola çıktık. Bunu yaparken sizlerden alacağımız geri dönüşler ve sizlerin bizlere söyleyeceklerinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadar hep işbirliği içerisinde çalıştık. Bundan sonraki süreçte de kimseyi ayrıştırmadan, her mahalleye eşit hizmet ederek kıymetli halkımıza en iyi vermeye devam edeceğiz. Katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyor muhtarlar gününüzü kutluyorum” şeklinde konuştu.

Düzenlenen toplantıya katılan mahalle muhatları ise belediye başkanı Fatih Tosyalı’ya çalışmalarında başarılar dilediler.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.