CHP İSKENDERUN İLÇE TEŞKİLATINDAN  BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA NEZAKET ZİYARETİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, elbirliği içerinde İskenderun’u hak ettiği noktaya taşıyacaklarını belirtti. CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı makamında ziyaret ettiler.

ORTAK AKILA ÖNEM VERİYORUZ 

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar kimseyi ayırt etmeden insanı merkeze alan çalışmalar yapmaktayız. Yapılan hizmetlerde ve faaliyetlerde mutlaka ilgili kişilerden kurumlardan veya muhtarlarımızdan görüş öneri ve düşüncelerini alıyoruz. Siyasi partilerimiz ile halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyor, sizlerin görüş ve fikirlerine büyük önem veriyoruz” dedi.

HEPİMİZİN AMACI HALKA HİZMET

CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu ise ,”Halka hizmet noktasında belediyelerimize büyük görevler düşüyor. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz. Sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

 

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sohbet ortamında devam etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.