7 Ekimde Başlayacak süreç Nisan’a kadar sürecek

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Adalet ve Kalkına Partisinde kongre dönemi Ekim ayının ilk haftası başlıyor. 7 Ekim’de Hatay’da başlayacak olan kongre süreci, Nisan ayının sonuna kadar devam edecek.

Partisinin haftalık olağan toplantısında konuşan Yeloğlu, “Partimizin kongre süreci Ekim resmen başlamış olacak. Kongre maratonumuz Ocak ayında başlayacak. İnşallah 15 ilçemizin kongrelerini Nisan Ayı sonuna kadar tamamlamış olacağız.Partimizde kongre takvimi hemen hemen belirlendi. Bu takvime göre 7 Ekim tarihi itibari ile kongre sürecimiz resmen başlatılmış olacak. Eylül ayında üye giriş ve güncellemelerinin mutlaka yapılması lazım. İlçe koordinatörü arkadaşlar daha dikkatli çalışırlarsa iyi olur. Bizim esas maraton aslında şimdi başlıyor. Kongre maratonumuz Ocak ayında başlayacak. İnşallah 15 ilçemizin kongrelerini Nisan Ayı sonuna kadar tamamlamış olacağız. Bizler AK Parti´yi milletimizle birlikte kurduk. 18 yılını geride bırakmış partimizin birer neferleri olarak ve hiç durmadan çalışacağız. Millete hizmet davasını ileriye taşımak için her fırsatı değerlendiriyoruz. Önümüzdeki aylarda gerçekleştireceğimiz kongre süreci de bunun için büyük bir imkândır. Partimiz insanlara el uzatan bir partidir. Burada önemli olan birliğimizi ve beraberliğimizi korumak olacaktır. Herkes bizim başımızın tacıdır. Herkese kapımızı açmak birinci kuralımızdır. İnsan kaybetmek kolaydır. Önemli olan bu insanları geri kazanabilmektir” dedi. AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında Hatay´ı temsilen Başkan Yeloğlu´nun yanı sıra, AKP Kadın Kolları İl Başkanı Sara Gök, Gençlik Kolları İl Başkanı Şaban Kurt ile Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz da yer aldı.

Harekata destek açıklaması
Barış Pınarı Harekatı´na ilişkin de yaptığı değerlendirmede Başkan Yeloğlu şunları ifade etti: “Suriye´de güvenli koridor açmak için Barış Pınarı Harekâtı´nı başlatan mehmetçiğimiz 24 saat geçmeden 7 köyü terörden arındırdı. Teröristler silahlarını bırakıp kaçmaya devam ediyor. Hudutlarımızın güvenliğini sağlamak, sınırlarımızın güneyinde bir terör koridoru oluşturulmasını engellemek, DEAŞ ve PKK/KCK/PYD-YPG başta olmak üzere milli güvenliğimize tehdit oluşturan terör örgütleri ve teröristleri etkisiz hale getirmek, yerinden edilmiş Suriyelilerin evlerine ve topraklarına dönüşleri için uygun şartları sağlamak maksadıyla Barış Pınarı Harekâtı´nda mehmetçiğimiz destan yazarak ilerliyor. Kahramanlarımız terör inlerini yerle bir ediyor. Adım adım istediğimiz hedefe ilerliyoruz. Bu harekâttan da zaferle çıkacağımıza inanıyorum.”

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.