Battı-çıktıya giriş rampası

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, HBB Meclisinde önemli bir kararı daha gündeme aldırdı


Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi’nden ek madde olarak geçen ve kabul edilen karar sonrasında Tayfur Sökmen bulvarından sanayi kavşağı tarafı battı-çıktıya giriş rampası yapılacak.

HBB’de kabul edilen ve kısa bir süre sonra ihaleye çıkacak olan giriş rampasının İskenderun trafiğini rahatlatacağını söyleyen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “HBB meclisinde yapmış olduğum girişimler neticesinde meclis gündemine ek madde olarak aldırdığımız Tayfur Sökmen bulvarından battı çıktıya giriş yapılacak olan sanayi iniş rampası ile ilgili konu oy birliği ile meclisten geçmiştir. En kısa zamanda ihalesine çıkılacak olup, çalışmalar tamamlandıktan sonra İskenderun trafiği büyük ölçüde rahatlatılacaktır” dedi.

İskenderun’un sorunlarını yakinen takip ettiklerini ve sorunların çözümü için gece-gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Fatih Tosyalı, alınan bu kararın hayırlı olmasını dileyerek, “İskenderun’a hayırlı uğurlu olsun. İskenderun’a değer. İskenderun halkı hizmetin en iyisini hak ediyor “şeklinde konuştu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.