İSKENDERUN BELEDİYESİNDEN “SAĞLIĞINI SEÇ, KANSERİ ERKEN TANI!”PANELİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesi düzenlenmiş olduğu farklı paneller ile vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. Düzenlenen paneller ile ilgili bir açıklama yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun Belediyesi tarafından 15 Ekim Salı günü saat 09.00’da İSTE Kırmızı salonunda düzenlenecek olan “sağlığını seç, kanseri erken tanı!” adlı panele tüm İskenderun halkını davet etti.

Başkan Fatih Tosyalı,” Panelimiz 15 Ekim Salı günü saat 09.00’da İSTE Kırmızı salonunda gerçekleşecektir. Alanında uzman Akademisyenlerin de yer alacağı Panelimize sizleri de aramızda görmekten onur duyarız. Panelimiz sabah ve öğle olmak üzere iki oturumda gerçekleşecektir ”şeklide konuştu.

PANELLER DEVAM EDECEK

Belediye olarak insan odaklı çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Fatih Tosyalı,”Rutin belediye hizmetlerinin yanında toplum adına önem taşıyan konularda da düzenlemiş olduğumuz paneller, seminerler ilede halkımıza hizmet etmekteyiz. Vatandaşlarımızın bilgilendirilmesini sağlamak maksadıyla sağlık panelleri düzenlemeye gayret gösteriyoruz. Kanser çağımızın en önemli sağlık sorunlarından biri. Bu hastalıkla savaş için erken tanı çok önemli. Çok verimli bir panelin olacağını düşündüğümüz bu organizasyonuna tüm halkımız davetidir”şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.