İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİNDEN BARIŞ PINARI HAREKÂTI’NA TAM DESTEK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediyesinin Ekim ayı son meclis toplantısı Başkan Fatih Tosyalı başkanlığında gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantı öncesinde bir konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı,” ülkemizin sınır güvenliğini sağlamak ve Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak adına yapılan Barış Pınarı Harekâtında kahraman Mehmetçiklerimizin her daim yanındayız” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” Ülkenin bekası ve geleceği açısından önemli bir harekât düzenleniyor. Cenab-ı Allah’tan ordumuza başarılar diliyorum. Türk Silahlı Kuvvetleri bugüne kadar her vakitte mazlumun yanında olmuştur. Savaşın değil barışın teminatı olan ordumuz ve ülkemiz inanıyoruz ki, bölgede on yıllardır beklenen huzur ortamını temin edeceklerdir. Kahraman ordumuz, şanlı tarihi boyunca her zaman mazlumun yanında, zalimin karşısında durmuştur. Barış Pınarı Harekâtına katılan erinden, generaline kadar tüm Mehmetçiğimizin her zaman yanındayız. Allah yar ve yardımcıları olsun, Allah ordumuzu muzaffer kılsın” diye konuştu.

Partilerin grup başkan vekilleri de yaptıkları konuşmalarda Barış Pınarı Harekâtına tam destek verdiklerini belirterek,” tüm güvenlik güçlerimize, Mehmetçiklerimize, başarılar diliyoruz. Desteğimiz ve dualarımız her zaman onlarladır. Cenap-ı Allah yar ve yardımcıları olsun. Harekâtın yapıldığı noktanın terörden arınıp Barış Pınarı haline gelmesini temenni ediyoruz. Biz de şanlı Türk Ordusu’nun arkasındayız, yanındayız” şeklinde görüş beyan ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.