MEDENİYETLER KOROSU 24 SAATTE ÜÇ KITADA KONSER VERDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’da bir arada yaşama kültürünün sahnede vücut bulmuş hali olan gururumuz Antakya Medeniyetler Korosu bir günde üç kıta’da konser verdi.

26 Eylül’de Anadolu yakasında start alan  Hatay Tanıtım ve Gastronomi Günleri açılışında Maltepe etkinlik alanında 16:30’da sahne alan Antakya Medeniyetler Korosu, aynı akşam Avrupa yakasında saat 20:00’de Cemal Reşit Rey Konser Salonunda verdi. Konserin ardından gideceği Washington’da Birleşmiş Milletlerde verem koro,  konser ile 24 saatte üç kıtada konser vererek bir ilke daha imza attı.

Dünya’da eşi benzeri olmayan böyle bir konserler serisini kısa bir zaman zarfına sığdırmak adına yoğun tempo içerisinde hareket edemYılmaz Özfırat ve öğrencileri bir kez daha takdir topladılar.
Özel’de Hatay’ı genelde Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek adına var güçleri ile çalıştıklarını ifade eden Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, Hatay Valiliği himayelerinde gerçekleşecek olan Hatay Tanıtım ve Gastronomi Günlerinde iki konser ve hemen ardından Amerika Birleşmiş Milletler’de verecekleri konserler ile Hatay’ı en güzel şekilde temsil edeceklerinin altını çizerek destekleri ile Medeniyetler Korosuna büyük güç veren Hatay Valisi Rahmi Doğan’a şükranlarını sunduklarını belirtti.
NEW YORK’TA 20 BİN KİŞİYE KONSER
Amerika’da bulundukları süre zarfında New York’ta da 20 bin kişinin izleyeceği dev bir konser daha gerçekleştireceklerini vurgulayan Antakya Medeniyetler Korosu Başkanı Yılmaz Özfırat, daha öncekilerde de olduğu gibi muhteşem konserler ile Amerikalılar ve Amerika’da yaşayan vatandaşlarımızın gönlünde taht kurduklarını söyledi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.