EXPO21’in bütçesi oy birliği ile kabul edildi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi 2019 Ekim Ayı Olağan Toplantısı, 9 Ekim Çarşamba günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirildi.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığının Antakya ilçesi EXPO ile Arsuz ilçesi EXPO alanlarının yapım işine ait ihale süreci ve mali yönden imalatları 2019 yılında bitmeyeceği teknik olarak hesaplanmış olup, söz konusu işlerin 2019-2020 ve 2021 yılları içerisinde yaptırılması ve bütçe ödeneğinden %10’unun 2019 yılından, %50’sinin 2020 yılından ve geriye kalan %40’ının ise 2021 yılı bütçesinden karşılanması ile ilgili teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

3’ü ek olmak üzere toplam 48 maddenin görüşülerek karara bağlandığı olağan meclis toplantısında;

Mali Hizmetler Dairesi Başkanlığının Mahalli İdareler Bütçe ve Muhasebe Usulü Yönetmeliğinin 36. maddesinin 2. Fıkrası, 5216 sayılı Büyükşehir Kanununun 12. maddesi ve 5393 Sayılı Kanun’un 18’inci maddesine istinaden fonksiyonel sınıflandırmanın 1. düzeyleri arasında yapılması teklifi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Toplantının ikinci oturumunun 14 Ekim Pazartesi günü saat 10.00’da gerçekleştirilmesine karar verildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.