-AKAD’dan Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 İskenderun barış, huzur ve kardeşlik kentidir” dedi. AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Her zaman biriz beraberiz

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkan Fatih Tosyalı,” Bizler memleketimiz de birlik, beraberlik içerisinde yaşıyoruz. Burada yaşayan her insanın bir değer olduğuna inanıyoruz. İskenderun’da yüzyıllardır farklı kültürdeki inançtaki insanlar kardeşlik, sevgi, saygı içerisinde yaşamaktadırlar. Birlik ve beraberliğimiz her daim devam edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Belediye Başkanı Tosyalı,” Belediye olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her mahalleye eşit hizmet götürüyoruz. Kentimizin gelişimi adına sizlerin de düşünceleri, öneri çok önemli. Her zaman ortak akıl ile tüm sorunların çözülebileceğine inanıyoruz “şeklinde konuştu

AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ve yönetim kurulu üyeleri İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya çalışmalarında başarılar dilediler.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.