Çocuklar maskelendi…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulunda 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. General Şükrü Kanadlı İlkokulu birinci sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde anlamlı bir etkinlik düzenleyerek 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nü kutladılar.

Öğrencilere, ilk olarak hayvanları koruma gününün anlamını ve önemi anlatıldı. Etkinlikte minik öğrenciler hayvan sevgisi içeren şiirler okudu. Okulun birinci sınıf öğrencileri hazırladıkları hayvan figürlü maskelerle doyasıya eğlendiler.

General Şükrü Kanadlı İlkokulu Müdürü Ebru Yıldızber, ‘‘Öğrencilerimize hayvan sevgisini küçük yaşta kazandırmayı ve özellikle canlılara yönelik şiddete karşı farkındalık oluşturmayı hedefledik. Eğitimin sevgiyle başladığı ve saygı ile pekiştirildiği düşüncesindeyim. Bizler General Şükrü Kanadlı İlkokulu öğretmen ve idarecileri olarak bir gün değil, her gününü yaşama saygılı, sorumluluk sahibi, duyarlı bireyler yetiştirme bilinciyle, çocuklarımıza rehberlik etme çabasındayız” dedi. Minik öğrencilerin hayvanlara karşı bu duyarlılığı, etkinliğe katılanların beğenisini topladı.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.