MİLLET PARKINDA AĞAÇLARA YUVASI YERLEŞTİRİLDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, doğal yaşama katkıda bulunmak amacıyla uygun alanlarda bulunan ağaçlara ahşap kuş yuvası yerleştirildiğini belirtti. Millet parkında ,İskenderun Belediyesi, Kadem Hatay Temsilciliği ve Gençlik Merkezi işbirliği ile  “KUŞEVİ PROJESİYLE, KUŞLARA YUVA YAPIYORUZ “etkinliği düzenledi.

Düzenlenen etkinliğe katılan Başkan Fatih Tosyalı,” Belediye olarak çevre, doğa ve hayvanların korunması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyoruz.Çevre, doğa ve hayvanların korunması için insan elinin ulaşamayacağı ve kuşların kendilerini güvende hissedebilecekleri uygun yerlere ahşaptan yapılan 25 adet kuş evini yerleştirdik.Sahipsiz sokak hayvanları için de yürüttüğümüz çalışmalar devam edecektir” dedi.

Düzenlenen etkinliğe katkıda bulunanlara teşekkür eden Başkan Fatih Tosyalı,”Dünyamız içerisinde insanları, bitkileri ve hayvanları barındırır. Her canlının ise, doğadaki dengenin korunmasında bir rolü vardır.Bizlerde belediye olarak sokak hayvanlarının yaşam haklarının korunması ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesi açısından belediyemizin geçici barınma merkezinde gerekse düzenlenen etkinliklerle hayvanlarımızın bakımı tedavileri ve hayvan sevgisinin toplumda nakledilmesi konusunda faaliyetler göstermekteyiz.”şeklinde konuştu.

Başkan Tosyalı,”Bu projede emeği geçen İskenderun Kaymakamlığı, KADEM ve İskenderun Gençlik merkezine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum”şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından kuş evleri ağaçlara yerleştirildi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.