Şehit Kadir Seçgin Son Yolculuğuna Uğurlandı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Belen ilçesinin Amanos Dağları Çerçikaya Mevkii’nde, operasyona giden jandarma ekibini taşıyan askeri aracın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada  yaralanan 7 askerden biri olan ve yaralı kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kadir Seçgin için Tokat’ınTurhal ilçesi Şenyurt kasabasında son yolculuğuna uğurlandı. Şehit Seçgin’in cenazesi, evinde helallik alınmasının ardından Cuma namazını müteakip yapılan tören ve kılınan cenaze namazı sonrası dualar ve gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Vali Dr. Ozan Balcı, şehidin ailesi ve yakınları, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer, Tokat Milletvekilleri Mustafa Arslan, Kadim Durmaz ve Yücel Bulut, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hasan Koçyiğit, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş törene  katıldı.

Vali Dr. Ozan Balcı ve Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer şehidin cenazesine sarılan Türk Bayrağını ve şehidin fotoğrafını şehit babası Ali Seçgin’e teslim etti. Vali Dr. Ozan Balcı, şehit ailesinin acısını paylaşarak, şehit ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.