BAŞKAN TOSYALI DİN GÖREVLİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Camiler ve Din Görevlileri haftası” dolayısıyla ilçedeki din görevlileri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

 

Belediye 3’nolu sosyal tesislerinde düzenlenen programa İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci ve din görevlileri katıldı.

Düzenlenen programda bir konuşma yapan Başkan Fatih Tosyalı,” Camiler ve Din Görevlileri Haftası’ münasebetiyle İskenderun Kaymakamımız, İlçe Müftümüz ile birlikte belediyemizin 3 Nolu sosyal tesislerinde din görevlilerimiz ile kahvaltı programında bir araya geldik. İlçemizde görev yapan tüm Din görevlilerimizin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Fatih Tosyalı,” Camilerimiz, buluşma, konuşma, kaynaşma, bütünleşme, sevinç ve kederlerimizi paylaşma ve manevi huzur mekânlarımızdır. Belediye olarak camilerin ve ibadethanelerin genel temizliği rutin olarak yapmaya devam ediyoruz. Müftülük hizmetlerine belediyemizin imkânları ölçüsünde destek oluyoruz” şeklinde konuştu.

İskenderun İlçe Müftüsü Osman Şekerci ise düzenlenen programdan dolayı Başkan Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.