İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ TOPLANIYOR

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 02.10.2019 Çarşamba günü Saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanıyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, başkanlığında toplanacak olan mecliste gündemde bulunan maddeler görüşülecek.

GÜNDEM MADDELERİ İSE ŞÖYLE:

 

  • Belediyemizin 2020-2024 yıllarını kapsayan stratejik planın görüşülmesi ile ilgili Strateji Geliştirme Müdürlüğü teklifi.
  • Belediyemizin 2020 yılı Vergi, Resim, Harçlar ve Ücretler tarifesinin görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
  • Belediyemizin 2020 yılı bütçe tasarısının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğü teklifi.
  • Zabıta personellerine 2020 yılı için ek çalışma ücretlerine sınır getirilmesi halinde ek çalışma ücretinin nüfus sayısına göre en üst sınırdan ödenmesi ile ilgili Zabıta Müdürlüğü teklifi.
  • İskenderun İlçe Müftülüğüne bağlı T.E.K. mescidi yanında bulunan,  Belediyemize ait Aşkarbeyli Mahallesi 6325 parsel sayılı (Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait arsa) taşınmazın, yeni cami yapılması maksadı ile İskenderun İlçe Müftülüğüne 25 yıllığına ücretsiz tahsis edilmesi yönünde karar alınması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi.
  • Gayri Sıhhi Müesseseler Keşif ve Rapor Ücretine tabi iş yerleri için Ruhsat Denetim Müdürlüğünün yaptığı keşif ücretinin yeniden görüşülmesi ile ilgili Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü teklifi.
  • Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Neslin OĞUZHAN AKKOCA’nın İSKENT İskenderun Kent Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini, Şirket Müdürler Kurulu Üyesi olarak yetkilendirilmesi  ile ilgili Özel Kalem Müdürlüğü teklifi. 
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.