HATAY VALİSİ DOĞAN’DAN BAŞKAN FATİH TOSYALI’YA PLAKET

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valiliği koordinesinde, Hatay Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (HESOB), Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve ilçe belediyeleri iş birliği ile Hatay’ı anlatmak, tanıtmak ve bilinirliğini artırmak amacıyla gerçekleştirilen ‘İstanbul’da Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri’ etkinliği, İstanbul Maltepe ilçesi sahilinde gerçekleştiriyor.

Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri etkinlikleri kapsamında Hatay Valiliği koordinesinde İstanbul Cemal Reşit Rey Salonunda Medeniyetler Korosu Konseri gerceklestirildi.

Düzenlenen konser sonunda Hatay Valisi Rahmi Doğan tarafından İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı‘ya konsere ve Hatay Tanıtım günlerine katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

ŞEHİRLERİN TANITIMI ÇOK ÖNEMLİ

Düzenlenen konser sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Fatih Tosyalı,” İstanbul’da düzenlenen Hatay Günleri kapsamında Cemal Reşit Rey konser salonunda düzenlenen medeniyetler korosu konserine Sayın Valimiz ile birlikte katıldık. Sayın Valimiz şahsıma Hatay Tanıtım Günlerine vermiş olduğumuz katkılardan dolayı teşekkür plaketi verirken bizlerde her zaman Hatay’ın tanıtımı noktasında yapılacak çalışmalara destek olacağımızı belirttik”dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.