“GÜBRETAŞ TESİSİ AÇILIŞ TÖRENİ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Kaymakamı  İskender Yönden, Gübre Fabrikaları Türk A. Ş. (GÜBRETAŞ) tarafından düzenlenen Laboratuvar ve Lojistik Tesis  açılış törenine katıldı.

 

 

26 Eylül 2019 İlçemiz Sarıseki mevkiinde yer alan Gübretaş tesislerinde düzenlenen açılış törenine; İskenderun İlçe Kaymakamı İskender Yönden,  AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Tarım Kredi Kooperatifleri (TKKMB) Genel Müdürü ve Gübretaş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Fahrettin Poyraz, Gübretaş Genel Müdürü İbrahim Yumaklı, Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (TKKMB) Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Av. Abdulkerim Güven, İskenderun Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ve Ahmet Keskin, Kurum Müdürleri, Gübretaş yetkilileri ve diğer davetliler katıldı.

Sektörünün öncü şirketi GÜBRETAŞ, 1954 yılında Türkiye’nin ilk kimyevi gübre fabrikasını kurduğu İskenderun’ da bu kez de yeni ve modern bir tesis daha kurarak, faaliyetlerine ivme kazandırdı.

60 milyon TL’ lik bütçeyle yatırımı tamamlanan ve GÜBRETAŞ’ın depolama kapasitesini 472bin tona yükseltecek olan bu tesisin bünyesinde lojistik depoların yanı sıra Bölge Müdürlüğü ve Laboratuvar da hizmete girmiş bulunmaktadır.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.