GREENPEACE HATAY GÖNÜLLÜLERİ SAMANDAĞ SAHİLİNDE TEMİZLİK VE MARKA DENETİMİ GERÇEKLEŞTİRECEKLER

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ Belediyesi’nin katkılarıyla 29 Eylül 2019 Pazar günü saat 15.00’te Greenpeace Hatay Gönüllüleri tarafından Asi Nehri’nin denize döküldüğü yerin Meydan tarafında Toplu Temizlik ve Marka Denetimi gerçekleştirilecek.

Yıllardır çevre sorunlarıyla mücadele eden bir organizasyon olmasının yanı sıra plastik kirliliği ile de mücadele eden Greenpeace çevre sorunlarının görünen yüzünün yanı sıra arka planında yatan nedenlerini de araştıran bir organizasyon olduğundan, atık temizleme faaliyeti esnasında atıklarla ilişkili markaların denetimi de gerçekleştirecek.

Programa göre saat 13.00’te Uğur Mumcu Bulvarı Samandağ Durağı’nda buluşularak Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği araçla etkinlik yerine gidilecek. Samandağ’dan katılmak isteyen katılımcılar için Samandağ Belediyesi, belediye önünden saat 14.00’te etkinlik alanına gidecek araç tahsis edecek. Saat 15.00’da toplu temizliğe başlanılarak, saat 16.00 – 17.30 arasında marka denetimi yapılacak. Etkinlik saat 18.00’da sona erecek.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.