Milletvekilimiz, Bölge Müdürlerimiz ve Muhtarlarımız ile Toplantı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kaymakamlığımız amfi salonunda  düzenlenen bir toplantı ile muhtarlarımızın özellikle Devlet Su İşleri, Orman Bölge Müdürlüğü ve Tedaş ile diğer kurum ve kuruluşlardan mahallelerinin ihtiyaçlarının görüşüldüğü bir istişare toplantısı düzenlendi.

Kaymakam Musa SARI , Hatay Milletvekili Abdulkadir ÖZEL , Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürü Mustafa KOÇ, Adana Devlet Su İşleri Bölge Müdür Vekili Abdulkasım SARIMEHMET,  Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali AÇIKYOL , İskenderun Tedaş Müdürü Mehmet Âli TUNÇ, Büyükşehir Belediyesi temsilcileri ve Hatsu temsilcileri, çalışma arkadaşları, ilçe müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, muhtarların katılımı ile düzenlenen toplantıda açılış konuşması yapan Kaymakam Musa SARI , özellikle bu toplantının organize edilmesine vesile olan ve ilçemizin sorunları ile özel olarak ilgilenerek duyarlılık gösteren Milletvekili Abdulkadir ÖZEL’ e , bölge müdürlerine , diğer kurum amirlerine, teknik personellere ve  muhtarlara teşekkür ederek başladı. Devamında Milletvekili ÖZEL  ,  bölge müdürleri ,kurum müdürleri ve muhtarlar arasında, muhtarların dile getirdiği mahallelerin sorunlarına dair görüş alışverişi yapıldı ve çözümüne dair koordinasyon sağlandı.
Muhtarların dile getirdiği hususlar tek tek not alınarak ilgili kurumlarca gereğinin yapılmasını dair planlamalar yapıldı. Toplantı sonunda hatıra fotoğrafı da alan heyet, özellikle de muhtarlar Hatay Milletvekili Abdulkadir ÖZEL ’e, Kaymakam Musa SARI’ya , Belediye Başkan Vekili Mehmet Ali AÇIKYOL’a ve Bölge Müdürlerine, Tedaş Müdürüne,  katılan tüm müdürlerine, teknik personellere ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.