Ömürlerini Hatay mutfağına adadılar…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ömürlerini Hatay mutfağına adadılar… Ahmet Kocabaş, Sinan Gelmez, İlyas Tabaş, Mehmet Nazım Saklar, bu isimler, Hatay Mutfağına ömürlerini adamış ve Hatay Mutfağının bu gün dünyanın 26 gastronomi şehrinden biri olmasına büyük emek vermişler.

Zengin kültürünün mutfağına yansıdığı Hatay’ın İskenderun ve Belen İlçesinde doğup büyüyen ve sektörünün duayenleri olan şef aşçılarımız; Ahmet Kocabaş, Sinan Gelmez, İlyas Tabaş, Mehmet Nazım Saklar, İskenderun Gastronomi Derneğinin konuğu oldu.

Hatay dışında isimlerinden saygıyla bahsedilen İskenderun ve Belen’in medarı iftarı aşçılarımız kısa adı İSGAD olan İskenderun Gastronomi Derneğin davetlisi olarak yönetim kurulu ile de buluştu.

İskenderun Gastronomi Derneği Başkanı Şef Aşçı Gülşen Sökmen ve Derneğin Yönetimi ile bir araya gelen ve duayen aşçılarımız Gasromi Derneğinin çalışmalarına destek vereceklerini belirttiler.

Toplantı sonrasında  Hatay’ın duayen aşçıları Gastronomi Dernek Başkanı Gülşen Sökmen’in onur konukları olarak Home Cake’de akşam yemeği yediler…

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.