İSKENDERUN, ANTAKYA BİRLİKTELİĞİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

-Başkan Tosyalı, Antakya Belediye Başkanı Yılmaz ve Hesob Başkanı Kadir Teksöz İle Bir Araya Geldi…

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “belediye başkanı arkadaşlarımızla halka hizmet noktasında sürekli fikir alışverişinde bulunuyoruz” dedi.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz ve HESOB Başkanvekili Erol Akın İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’yı ziyaret etti.

İSKENDERUN, ANTAKYA BİRLİKTELİĞİ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, ”Halka hizmet noktasında sürekli dayanışma ve yardımlaşma içerisindeyiz. Zaman zaman belediye başkanı arkadaşlarımızla birlikte bir araya geliyoruz. Yapılan ve yapılmakta olan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuyoruz. Bizler bölgemizin gelişmesi ve kalkınması noktasında büyük gayretler gösteriyoruz. Bu anlamda halkımıza daha iyi hizmet getirme çabası içerisinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HER ZAMAN BİRLİKTEYİZ

Antakya Belediye Başkanı İzzetin Yılmaz ise “Belediye Başkanı arkadaşlarımızla sürekli iletişim halindeyiz. Belediye hizmetlerinde yapmış olduğu proje, çalışmalar ve faaliyetleri hakkında görüş alış verişinde bulunuyoruz. Hepimizin amacı halkımıza en iyi hizmeti vermektir” diye konuştu.

BAŞARILAR DİLİYORUZ

HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz ve HESOB Başkanvekili Erol Akın ise belediye başkanı Fatih Tosyalı’ya nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirterek çalışmalarında başarılar dilediler.

Daha sonra İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz ve HESOB Başkanvekili Erol Akın, İskenderun’a yeni atanan ilçe emniyet müdürü Nevzat Güneş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.