Yasin Öğretmen son yolculuğuna uğurlandı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında eğitimci eşi Alpaslan Gürgen’i son yolculuğuna uğurlayan emekli Müzik Öğretmeni   Suzan Gürgen, oğlu Tekyıldız Koleji matematik öğretmeni 36 yaşındaki Yasin Gürgen’i de dualar ve gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurladı…

Dün öğle namazına müteakip Kaptan Mehmet Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Çankaya mezarlığına ellerinde çiçekleri ile Öğrencileri siyah kıyafetleri, ellerinde çiçekler gözlerinde yaşlarla genç öğretmenlerini ve ailesini son yolculuğunda yalnız bırakmadı.

Yasin Hocayı son yolculuğuna ailesi, eğitim camiası temsilcileri, görev yaptığı Zafer Tekyıldız Koleji yönetimi, mesai arkadaşları, ailesi, öğrenciler ve sevenleri katıldı.

36 yaşında geçirdiği kalp krizi ile sevenlerini ve öğrencilerini yasa boğan Yasin Gürgen’in ailesi taziyeyi Sezer Sitesi’ndeki evinde kabul ediyorlar.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.