HATSU’DAN ALTYAPI SORUNLARINA HIZLI MÜDAHALE

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), kent genelinde oluşan altyapı problemlerini çözüme kavuşturmak içi müdahalelerin sürdüğünü bildirdi.

Alo 185 HATSU Çağrı Merkezi’ne gelen altyapı arıza bildirimlerinin müdahale etmek üzere ilgili birimlere iletildiğinin altını çizen İdare, içmesuyu ve kanalizasyon hatlarında oluşan sorunlara gece-gündüz demeden bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıldığını bildirdi.

Kırıkhan ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi’nin muhtelif noktalarında yol seviyesi altında kalan ve deforme olan yağmur suyu mazgallarının revizeden geçtiği bilgisini veren HATSU, yapılan çalışma sayesinde ulaşımda oluşan sorunun ortadan kaldırıldığını belirtti.

Genel Müdürlük ayrıca, kent genelinde tıkanmış durumda olan parsel bacaları ve yağmur suyu mazgallarında temizlik çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.