Altungıda Aile Anayasası ile Geleceğe Güvenle Bakıyor

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Altun Grubu kurumsallaşma yolunda aile anayasasını hazırlayarak düzenlediği görkemli bir tören ile geleceğe güvenle baktığının mesajını verdi.

1981 yılında kurulan ve yaş meyve ve sebze üretiminden ihracatı ne kadar uzanan sürecin her noktasında bulunan ve faaliyet gösteren satış ağını dünyanın birçok ülkesine yaymayı başaran Altun Grubu, kurumsallaşma sürecinin ilk adımı olan aile şirket anayasasını hazırladı. Sektördeki şirketlerin birkaç nesilden sonra dağılarak 35 küçük firmaya ayrıldığını ve devamında yok olup gittiğini belirten Altun Grubu kurucusu Zeki Altun, Aile Anayasası ile bizden sonraki kuşaklar şirketin temel prensiplerine sadık kalacak ve büyüyen ailemizin her bir ferdi Anayasa çerçevesinde şirketimizin rekabet gücünü arttıracak ve Bölge ekonomisine katkıda bulunarak diğer şirketlere rol model olacaktır” dedi.

Altun Gıda hedefleri doğrultusundaAltun Ailesi için önem taşıyan Aile Şirket Anayasası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Altun öncülüğünde tüm yönetim kurulu üyesi aile fertleri tarafından Ramada Otel İskenderun da imzalandı. makamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, milletvekili Abdulkadir Özel, Milletvekili Mehmet Güzelmansur, il ve ilçe protokolünden pek çok değerli ismin onurlandırdı imza törenine sektör paydaşları bölgenin İşadamları basın mensupları ve şirket çalışanları da katıldı.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.