Arsuz – Samandağ Yol Çalışması Yüzde 70 tamam

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bölgemiz için yılların rüyası niteliğinde bulunan Arsuz – Samandağ bağlantı yolunun hızla devam eden çalışmalarını yerinde inceleyen Arsuz Kaymakamı Musa SARI,  müteahhit firma yetkilileri ile ve teknik personellerle birlikte yol çalışmalarını teftiş etti.

Fiziki gerçekleşmesi yaklaşık yüzde yetmiş’lere ulaşan ve birkaç ay içerisinde bitmesi beklenen yolun detaylarını yerinde inceleyen Kaymakam Musa SARI  teknik personellerden bilgiler aldı. Samandağ sınırı olan Akçay deresine kadar gezen ve yerinde inceleyen Kaymakam SARI  25 kilometrelik bu yolda aynı zamanda 25 km de bisiklet yolu bulunacağını ifade ederek ve yine Sayın Valimizin talimatları ile yol üzerinde beş noktada doğaya uygun şartlarda çadır ve karavan parkı, mesire alanı ve seyir terasları gibi çalışmaların da Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte başlatıldığını ve onların da önümüzdeki sezona hayata geçirilmesinin planlandığını ifade ederek başta projenin Mimarı sayın Valimiz Rahmi DOĞAN  ve Milletvekillerimiz, Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı yetkilileri ile teknik heyet ve emeği geçen herkese şükranlarını sunduğunu ifade etti.

Kaymakam SARI ’ya ziyareti esnasında Arsuz Ziraat Odası Başkanı ve Ak Parti İlçe Başkanı Bünyamin NAL  ve Kale Mahalle Muhtarı Mehmet GEBEŞ  ile mahalle sakinleri eşlik etti. 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.